motorenenscooter1.jpg

Motorservice Akersloot

Vakgarage Akersloot; de specialist in motoren en scooters.

Motoren

Al 30 jaar lang zit het werken aan motoren en scooters bij ons in het bloed. Bij ons is het nieuwste gereedschap, uitlees apparatuur en equipment aangeschaft om aan de huidige techniek te werken. Wij doen al het onderhoud en service aan uw motor of scooter.  Op Bandengebied weet men ons al veelvuldig te vinden. Wij werken wel alleen met top merken. Dit om garantie en rijcomfort te waarborgen.

Voor de meest gangbare motoren en scooters hebben we de banden op voorraad van het merk Michelin, Pirelli en Continental. Andere merken leveren wij binnen een dag. Andre van Sikkelerus is gespecialiseerd in revisie en onderhoud maar heeft ook veel te doen met vering afstellen. In onze werkplaats is daarvoor speciaal een hoek ingericht om de vering op de juiste afstelling te krijgen. Alle onderdelen zijn bij ons leverbaar. Onder andere, speciale wielen van Alpina, en speciale uitlaatsystemen waardoor uw motor net even een sportiever geluid maakt. Accessoires en helmen horen ook bij ons assortiment. Merken zoals Arai en Airoh geven de perfecte bescherming. Doordat Jaimie van Sikkelerus zelf actief is in motorsport op het circuit nemen wij een schat aan ervaring mee om de afstelling van uw motor optimaal te maken.

Scooters

Wat betreft de scooters, daar staan vele nieuwe modellen bij ons in de showroom te wachten op een nieuwe eigenaar. Wij zijn dealer van bekende merken zoals Peugeot en Sym. Ook leveren we nieuwe modellen van Piaggio / Vespa , Kymco en vele andere merken. Bij ons wordt de scooter perfect afgeleverd en zijn de vele bouten en moeren al in speciaal vet gezet, zodat het later niet kapot gaat als het een keer los zou moeten. Dit is service in het hoogste vaandel. Daar staan wij voor!

Motorsport

Wij hebben ook een afdeling voor de motorsport. Daar bedoelen wij mee Crossers, Supermotard , Enduro en race motoren. Hiervoor kunnen wij complete revisie en tuning verzorgen om uw motor zo goed mogelijk te maken voor de beste resultaten op het circuit. Ook de banden die worden gebruikt voor de cross en supermotard hebben wij in voorraad. Zelfs op de circuits zijn wij vaak aanwezig om onze klanten te helpen.

Kortom bent u een motorliefhebber en wilt u alles goed voor elkaar hebben? Kom dan naar Motorservice Akersloot.

info@vakgarageakersloot.nl

T: 0251-312313  Motorservice Akersloot

M: 06-15632789  Andre van Sikkelerus